Let op! De prijzen gehanteerd in onze prijslijst is de juiste. Eventuele prijsveranderingen ten gevolge van een online boeking worden niet geaccepteerd.

 

Camping

Onze camping is het hele jaar geopend, ook in de winter bent u welkom!

Lemmenhof beschikt ook over een kleine, rustige camping, met vele voorzieningen. Er zijn 30 ruime, luxe, verharde standplaatsen met stroom (10 Amp), water en afvoer. In het verwarmde toiletgebouw kunt u gratis douchen onder een heuse regendouche! Toegankelijk voor minder valide mensen. Voor kinderen beschikt de camping over een aantal speelmogelijkheden, zoals een zand-water tafel in de speeltuin, schommel, trampoline, skelters en nog veel meer. In het “infohuuske” is de mogelijkheid om tv te kijken of rustig de krant te lezen. Hier vindt u ook nog meer informatie over de omgeving en zijn er enkele spellen aanwezig.
Op het gehele terrein is gratis WiFi ontvangst.
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd, of binnen een eigen geplaatste omheining.

Voor de camperaars onder ons! We hebben uiteraard ook plaats voor jullie, u kunt ervoor kiezen om op een verharde plek op de camping te staan, waar u voldoende plaats heeft om uw luifel uit te draaien. Maar er is ook de mogelijkheid om met uw camper voor de slagboom op de verharding van het parkeerterrein te staan. Beiden uiteraard met elektriciteit!

Rust en Ruimte voor iedereen!

 

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id="807" title="contact 2 cols"]