Let op! De prijzen gehanteerd in onze prijslijst is de juiste. Eventuele prijsveranderingen ten gevolge van een online boeking worden niet geaccepteerd.

 

Groepsaccommodatie

Landgoed Lemmenhof is bij uitstek een fantastische plek om met groepen te overnachten. Families, vrienden en verenigingen weten ons al jaren te vinden. Overnacht zelf met uw gezelschap en ervaar het gemak van onze luxe groepsaccommodatie!

Er is ruimte voor 19 personen, verdeeld over 10 slaapkamers die elk voorzien zijn van een eigen badkamer, tv en gratis WiFi. Op de benedenverdieping is een slaapkamer geschikt voor mindervaliden (douche /toilet/ senior bedden/tv). De gastenkamer biedt voldoende ruimte om te verblijven en u treft er een standaard huishoudkeuken aan. Er zijn 2 kinderstoeltjes en 2 babybedjes aanwezig die u op aanvraag kunt lenen.

Wanneer u als groep onze accommodatie huurt heeft u een eigen terras met jeu de boules-baan tot uw beschikking. Op de eerste verdieping bevindt zich een infra-rood-sauna die voor een nog meer ontspannen gevoel kan zorgen. Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden; een ontbijt, warm/koud buffet of bbq. Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u als groep graag uw boodschappen reeds bezorgd hebben, dan kunt u via onderstaande website van Spar Derksen uit Ell boodschappen doen en staan ze klaar in de accommodatie. https://derksen.spar.nl/

Ontspannen genieten op een fantastische plek.

 

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id="807" title="contact 2 cols"]