Let op! De prijzen gehanteerd in onze prijslijst is de juiste. Eventuele prijsveranderingen ten gevolge van een online boeking worden niet geaccepteerd.

 

Hotel

Landgoed Lemmenhof heeft een landelijk gelegen hotel met een mooie uitstraling. Het beschikt over 10 knusse kamers, waarvan één kamer op de begane grond, die geschikt is voor mindervaliden.

Een overnachting bij Hotel Lemmenhof is voorzien van alle gemakken. Alle hotel kamers hebben douche, toilet, een tv, gratis WiFi en in de gastenkamer kunt u gebruik maken van de minibar. Na een heerlijk ontbijt kunt u de dag al wandelend of fietsend doorbrengen in de prachtige landelijke omgeving. Een lunchpakket is op aanvraag verkrijgbaar.

Er starten vele routes vanaf onze locatie. Na een actieve dag kunt u weer heerlijk ontspannen in onze infra-rood sauna. U kunt van het mooie weer genieten op ons terras of een wandeling maken in onze rustgevende tuin.

Niet alleen de vakantieganger is van harte welkom. Ook de zakelijke reiziger zal zich hier thuisvoelen in de huiselijke sfeer van onze accommodatie.

Een ideale overnachting voor elke bezoeker.

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id="807" title="contact 2 cols"]