N

Activiteiten

Lage tarieven

Prachtige omgeving

 

Let op! De prijzen gehanteerd in onze prijslijst is de juiste. Eventuele prijsveranderingen ten gevolge van een online boeking worden niet geaccepteerd.

 

Luxe tent huren Limburg

Bij Landgoed Lemmenhof kunt een luxe tent huren in Limburg. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Roermond en zijn een goede uitvalsbasis na een dagje shoppen in de bekende outlet. Onze accommodaties zijn erg verschillend. Luxepaarden kiezen voor het hotel of glamping, maar ook kamperen is mogelijk, net als het huren van een studio.

De mogelijkheid een luxe tent te huren in Limburg

Landgoed Lemmenhof heeft een rijke geschiedenis. Onder de naam ‘Lemmengoet’ komt het landgoed al terug in registers uit het jaar 1734. In de jaren ’34 van de vorige eeuw werd de huidige boerderij gebouwd en het bedrijf is sinds 2015 in handen van Rogier en Anke Snijders. Bij ons kunt u een luxe tent huren in Limburg. Ideaal na een dagje shoppen in Roermond bij de outlet, of gewoon om bij te komen van het dagelijks leven. Enkele kenmerken van onze camping:

  • Kleine en een rustige omgeving;
  • De toiletgebouwen zijn verwarmd;
  • Gratis douchemogelijkheden.

 

Een beeld van ons verblijf

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn als u een luxe tent wilt huren in Limburg bij Landgoed Lemmenhof? Neem dan contact met ons op door even te bellen:+31(0)495-551277. Onze tarieven leest u rustig na via de website en daar kunt u ook onze fotogalerie bekijken, zodat u een beeld krijgt van een verblijf bij ons.

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id="807" title="contact 2 cols"]