Let op! De prijzen gehanteerd in onze prijslijst is de juiste. Eventuele prijsveranderingen ten gevolge van een online boeking worden niet geaccepteerd.

 

Workshops

Wilt u samen met een groep vrienden of familie eens een keertje lekker koken? Gezellig samenzijn en er ook nog iets van leren? Dan kan een kookworkshop op Landgoed Lemmenhof een perfect uitje zijn. Kijk onderaan deze pagina bij  “tarieven” voor meer info!

Tijdens uw verblijf op Landgoed Lemmenhof creatief bezig zijn? Dan kan een workshop keramiek beelden maken wellicht voor u van toepassing zijn. De beelden worden gemaakt met een raku stook, of als u langer verblijft bestaat de mogelijkeheid ze af te bakken in een oven. Voor meer info neemt u contact met ons op.

Indra mozaïekt verzorgt op aanvraag workshops in (rococo)mozaïek. Creativiteit en en gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje! Lees de folder voor meer info.

Workshops tarieven

We werken sinds een aantal jaren samen met Emiel Rietjens, hij heeft samen met zijn vriendin een eigen bedrijf opgestart genaamd Kook met Pure Passie. Hierbeneden vindt u wat informatie hierover.

Kookworkshop op Landgoed Lemmenhof

U wordt ontvangen in onze ruim opgezette professionele keuken met een welkomstdrankje. Onder begeleiding van onze chef-kok bereidt u in groepjes een vier-gangen diner. Gedurende 3 à 4 uur kunt u genieten van een leerzame workshop in combinatie met een heerlijk diner bereidt met uitsluitend verse ingrediënten.

Standaard werken we met een Italiaans, Frans of Chefs menu ( seizoensmenu). Uiteraard is het ook mogelijk om een menu volledig naar uw wensen samen te stellen.

De kosten van een kookworkshop zijn vanaf €47,50 p.p. voor een vier – gangen menu, exclusief drank.

Wij organiseren al een kookworkshop voor u vanaf 8 personen.

Met culinaire groet,

KOOK met Pure Passie en Landgoed Lemmenhof (voor reserveringen klik hier)

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id="807" title="contact 2 cols"]